Rum Bundaberg 0,7l
Różnie można nazywać ten produkt, jednak najczęściej pojawia się określenie „płynnego złota” lub „trzcinowego Champagne”. Rum ten produkowany jest jak tylko pamięć firmy sięga aż do 1888 roku kiedy to przeprowadzono pierwsza destylacje. I tak jak dawnie tak i dzisiaj trzcina cukrowa zbierana jest od lokalnych wytwórców i transportowana do znajdującej się przy gorzelni cukrowni. Tam trzcina przerabiana jest na cukier i melasę z której powstaje Bundaberg.
Opis
Różnie można nazywać ten produkt, jednak najczęściej pojawia się określenie „płynnego złota” lub „trzcinowego Champagne”. Rum ten produkowany jest jak tylko pamięć firmy sięga aż do 1888 roku kiedy to przeprowadzono pierwsza destylacje. I tak jak dawnie tak i dzisiaj trzcina cukrowa zbierana jest od lokalnych wytwórców i transportowana do znajdującej się przy gorzelni cukrowni. Tam trzcina przerabiana jest na cukier i melasę z której powstaje Bundaberg.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.