Wino Mouton Cadet Reserve Rouge Francja 0,75l
Idealne w połączeniu ze stekami Rib-eye, panierowanych kotletów, pieczeni z jagnięciny
Opis
Do produkcji tego wina trafiają tylko wyselekcjonowane i ręcznie zebrane winogrona. Fermentacja zachodzi tradycyjnymi metodami oraz lekkim starzeniem w dębowej beczce. Maceracja trwa 18 miesięcy a stabilizacja w dębowej beczce 8.
Intensywny fioletowy kolor z czarnymi refleksami. Eleganckie, wyczuwalne aromaty czerwonych owoców oraz nuty pikantno-słodkie. Delikatne aromaty czarnej porzeczki oraz palonego tostu. W smaku pełne, mocne z dobrymi taninami. Starzenie w dębowej beczce nadało odpowiedniego stylu i charakteru.
Idealne w połączeniu ze stekami Rib-eye, panierowanych kotletów, pieczeni z jagnięciny
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.