Syrop CRÈME BRÛLÉE Monin 700ml
Syrop MONIN Crème Brûlée łączy palony karmel z nutami waniliowymi, stając się idealnym uzupełnieniem koktajli na bazie kawy i nie tylko ... Po prostu spróbuj i zachwyć się nim!
Opis
Syrop Crème Brûlée Monin może mieć szerokie zastosowanie, polecany jest do kawy latte, cappuccino, kawy mrożonej, deserów oraz drinków.
Syrop charakteryzuje się złotą barwą. Zachwyca silnie waniliowo-kremowym smakiem z wyczuwalnymi nutami palonego karmelu.
Czy kiedykolwiek oddałeś się niezwykłemu doświadczeniu w postaci wspaniałego kremu waniliowego otoczonego kruchą i ciepłą karmelową skorupką? Zestawienie ciepłej warstwy z wyjątkowym kremem sprawia, że Crème Brûlée jest ulubionym deserem Francuzów. Stworzony po raz pierwszy w XVII wieku Crème Brûlée, stał się modny w latach osiemdziesiątych za sprawą słynnego Michelin Star Chef Paul’a Bocuse, który bazując na oryginalnym przepisie stworzył lżejszą i smaczniejszą jego wersję.
Syrop MONIN Crème Brûlée łączy palony karmel z nutami waniliowymi, stając się idealnym uzupełnieniem koktajli na bazie kawy i nie tylko ... Po prostu spróbuj i zachwyć się nim!
Przykładowe receptury:
Kremowe Martini
15 ml syropu Creme Brulee MONIN
30 ml wódki
30 ml wódki o smaku toffi
15 ml śmietankowego likieru
30 ml śmietanki
lód
Umieścić wszystkie składniki w szejkerze. Wstrząsać przez kilkanaście sekund.
Przelać do schłodzonych kieliszków do martini.
Kawa smakowa
1 espresso
20 ml syropu Creme Brulee MONIN
gorące mleko
Wlać espresso i syrop do szklanki, dolać mleka do pełna.
Szczegółowe informacje
Barwa | Złota |
Opakowanie | Szklana butelka |
Pojemność | 0,7l |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.