Syrop BIAŁA CZEKOLADA Chocolate White Monin 700ml
W odróżnieniu od „czekolady” (tj. czekolady mlecznej lub gorzkiej), bogaty, maślany smak białych czekolad nie pochodzi od samych ziarenek kakao lecz od masła kakaowego. Słodki, subtelny smak białej czekolady doskonale uzupełnia i wzmacnia inne smaki....
Opis
Syrop White Chocolate Monin może mieć szerokie zastosowanie, polecany jest do kawy, koktajli, napojów deserowych, napojów mlecznych.
Syrop posiada bardzo przejrzystą, złotą barwę. Charakteryzuje się maślanym aromatem z nutką wanilii, zyskuje sobie zwolenników swym pysznym, kremowo-kakaowym smakiem.
W odróżnieniu od „czekolady” (tj. czekolady mlecznej lub gorzkiej), bogaty, maślany smak białych czekolad nie pochodzi od samych ziarenek kakao lecz od masła kakaowego. Słodki, subtelny smak białej czekolady doskonale uzupełnia i wzmacnia inne smaki. Idealna do robienia kawy mokka lub wzmacniania chłodzonych oraz mrożonych kaw z mlekiem skondensowanym, cappuccino, espresso itp.
Przykładowe receptury:
Cappuccino Martini
7 ml syropu Hazelnut MONIN
15 ml syropu White Chocolate MONIN
1 espresso
35 ml wódki
lód
Umieść składniki w szejkerze. Wstrząsaj przez kilkanaście sekund.
Nalej mieszankę do kieliszka i udekoruj.
Mrożona biała mokka
30 ml syropu White Chocolate MONIN
1 espresso
1 łyżeczka cukru pudru o smaku waniliowym
lód
Umieść składniki w szklance i starannie wymieszaj.
Szczegółowe informacje
Barwa | Przejrzysta złota |
Opakowanie | Szklana butelka |
Pojemność | 0,7l |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.