Kakao Valrhona Cocoa Powder 250g
Bezcukrowe kakao w proszku, wyróżniające się intensywnym, nasyconym smakiem, znakomite do tworzenia napojów na bazie mleka, wody a także deserów.
Opis
Naturalne kakao w proszku renomowanego francuskiego producenta czekolad, słynącego nie tylko z wysokiej jakości wyrobów ale również odpowiedzialnego, świadomego podejścia do pozyskiwania ziaren kakaowca, szacunku do plantatorów oraz zachowania zasad sprawiedliwego handlu. Kakao o intensywnym smaku, zawierające w 100% ziarna kakaowca, drobnej konsystencji, idealnej do stworzenia napoju na ciepło i zimno, na bazie mleka lub wody. Valrhona Cocoa Powder nie zawiera cukru ani glutenu, z powodzeniem może być również wykorzystywane do deserów (np. tiramisu, omlety, polewa do ciasta) i wytrawniejszych dań.
250g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.