

Producent
Cena
-
od
do
Miód Kurpiowski Dwójniak 0,75l

Polski alkohol na bazie miodu o tradycji sięgającej średniowiecza.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Miód Piastowski Trójniak 0,75l

Trunek produkowany z ciemnego miodu nektarowego z dodatkami korzenno-ziołowymi. Jego znaki rozpoznawcze to mocny aromat i harmonijny smak, zmiękczony ciepłem ziół alpejskich. Doskonały na zimę.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Miód pitny Apis Trójniak 13% 0,25l

Miód typu trójniak, który oferuje umiarkowanie słodki profil, wzbogacony o polski sok z jarzębiny.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Miód Pitny Dwójniak Kurpiowski Kamionka 0,5l

Tradycyjny polski alkohol o szlacheckim rodowodzie, powstający na bazie miodu. .
Wersja butelki w efektownej kamionce.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Miód pitny dwójniak Staropolski 16% 0,75l

Pyszny, tradycyjny miód pitny od marki Apis, oferowany w ponadczasowej kamionce, doskonale sprawdzi się zarówno w kuchni jako produkt do szerokich zastosowań jak i trunek, którym można się raczyć w chłodne wieczory.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Miód pitny Podczaszy Trójniak Apis 13% 0,75l

Trunek o doskonałym balansie smaku, produkowany z miodu nektarowego z dodatkiem aromatycznego soku wiśniowego oraz bogatej kompozycji przypraw korzennych.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Miód pitny Staropolski Trójniak Apis 14% 0,75l

Polski miód pitny typu trójniak oferowany w dedykowanym kartoniku.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Zestaw miodów pitnych Apis 3x0,25l

Nowoczesna i z dystansem propozycja pysznych miodów pitnych od polskiej marki Apis.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Miód pitny to napój alkoholowy, powstający w wyniku fermentacji miodu zmieszanego z wodą, czasem z dodatkiem ziół czy soków owocowych. Jego moc waha się od 8 do 18% zawartości alkoholu. Był trunkiem szczególnie popularnym w Polsce od średniowiecza aż do XVIII wieku, kiedy miodosytnictwo podupadło z powodu coraz większego zainteresowania importowanymi winami oraz tanią i łatwą w produkcji wódką. Choć Polacy byli prawdziwymi mistrzami miodosytnictwa i do dziś nasze miody pitne są wysoko cenione na skalę międzynarodową, nie tylko w naszym regionie świata dostrzeżono potencjał w fermentacji produktu pszczelej pracy. Ten typ alkoholu jest dobrze znany w rozmaitych lokalnych wariantach między innymi wśród Finów, Majów, Etiopczyków, Filipińczyków, Meksykanów, Chorwatów i Greków.
