Producent
- ABK6 (2)
- Agwa de Bolivia (1)
- Alizé (4)
- Altia Plc (8)
- Altvater Gessler (1)
- Amarula (6)
- Archers (1)
- Argiolas (2)
- Asbach Uralt (1)
- Bacardi (1)
- Baileys (11)
- Bailoni (1)
- Bardinet (1)
- Bartex (2)
- Becherovka (2)
- Benedictine (2)
- Berentzen (1)
- Bodegas J. Ferris M. (1)
- Bols (8)
- Bottega (5)
- Branca Menta (1)
- Bumbu (1)
- Cantine Pellegrino (2)
- Carlo Alberto (1)
- Chambord (2)
- Chartreuse (5)
- Chopin Vodka (4)
- Choya (1)
- Ciemme Liquori (2)
- Clement (1)
- Cointreau (4)
- Compagnia dei Caraibi (2)
- Conker (1)
- Contratto (2)
- Cooley Distillery (1)
- Crown Royal (1)
- Dalkowski (1)
- Dashfire (1)
- De Kuyper (10)
- Dębowa Polska (12)
- Disaronno (4)
- Drambuie (2)
- Early Times (1)
- Edinburgh Gin (1)
- Edrington Group Ltd. (1)
- Esprit de Figues L.M.D.M. (1)
- Evan Williams (2)
- Everclear (2)
- Fallen Angel (1)
- Fireball (1)
- Flor de Cana (1)
- Frangelico (1)
- G. E. Massenez (1)
- G'Vine (1)
- Gabriel Boudier (1)
- Galliano (7)
- Giffard (3)
- Gilbeys of Ireland (5)
- Goldwasser (3)
- Grand Marnier (5)
- Gruppo Campari (5)
- Heaven Hill Brands (1)
- Illva Saronno (1)
- INNY (27)
- Isle of Arran Distillers Ltd (1)
- J&B (1)
- Jack Daniel Distillery (4)
- Jakob Haberfeld (4)
- Jim Beam Distilling Co. (2)
- Kahlua (2)
- KARLOFF (9)
- Kleiner Feigling (1)
- Lazzaroni (2)
- Licor 43 (4)
- Lietuviskas Midus (1)
- Los Arango (1)
- Lucano (1)
- Luxardo (21)
- Malibu (5)
- Mamont Vodka (1)
- Mango Bottling (3)
- Martini & Rossi (1)
- Marzadro (8)
- Mascaro (1)
- Mast-Jägermeister AG (11)
- Metaxa (1)
- Meukow (4)
- Molinari (1)
- Monin (25)
- Mozart (14)
- Mundivie (2)
- Nalewka Babuni (2)
- Nannerl (3)
- Nisskosher (2)
- Nonino (2)
- Nuvo (1)
- O'Donnell Moonshine (1)
- Ole Smoky (2)
- Olmeca Tequila (2)
- Passoa (2)
- Peter F. Heering (1)
- Pimm's (2)
- Pinaq (5)
- Pirate's Grog (1)
- Pliska Brandy (1)
- Polmos Bielsko Biała (1)
- Polmos Łańcut (2)
- Polmos Siedlce (3)
- Premium Distillers (1)
- PUH Toruńskie Wódki Gatunkowe (1)
- Ramazotti (5)
- Ricard (3)
- Riga Black (3)
- Robert A. Merry & Co. (4)
- Shanky's Whip (1)
- Sierra Tequila (2)
- Slaur Sardet (1)
- Slyrs (1)
- Soplica (7)
- Southern Comfort (2)
- Stock Spirits (3)
- Strega (5)
- Stumbras (3)
- Suntory (1)
- Suze (3)
- Tequila Patron (4)
- The Dubliner (1)
- Thomas Sheridan & Sons (3)
- Tia Maria (1)
- Toorank Distilleries (2)
- Toschi (2)
- Underberg (1)
- unicum (5)
- Villa Cardea (1)
- Villa Zarri (1)
- Vinpol (1)
- Wedel (6)
- Wild Turkey (1)
- William Grant & Sons (1)
- Wiśniewski (1)
- Zanin (1)
Cena
-
od
do
Likier Tequila Sierra Café 0,7l
Tequila jest alkoholem powstającym podczas fermentacji destylatu słodkiego soku zawartego we włóknach owocu niebieskiej agawy i innych cukrów. Wersja Café łączy w sobie elementarne atuty wytwarzanej ręcznie Sierra Tequila Blanco oraz meksykańskiej kawy, zwieńczając ją wysokiej jakości wanilią.
Dostępność: Oczekujemy na dostawę
Likier Frangelico 0,7l
Frangelico - likier orzechowy z Włoch. Jest produkowany z orzechów laskowych, z dodatkiem ziół i jagód. Aromatyzowany jest nalewami na ziarnach kakao i kawy, wanilii i kwiatach pomarańczy. Legenda głosi, że po raz pierwszy w XVIII w. likier sporządził mnich o imieniu Frangelico.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Likier Sierra Spiced 25% 0,7l
Likier na bazie Tequili Sierra z dodatkiem pomarańczy i aromatycznej mieszanki przypraw (m.in. cynamonu).
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 24h
Likier jajeczny J. A. Baczewski Ovovit 0,5l
Doskonały likier jajeczny produkowany na podstawie tradycyjnej przedwojennej receptury bazującej wyłącznie na naturalnych składnikach takich jak świeże żółtka, mleko, aromatyczna wanilia oraz specjalna mieszanka przypraw. Wszystko to mieszane jest z wysokiej jakości spirytusem, aż do uzyskania jednolitej, gęstej konsystencji.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Likier jajeczny Advocaat Dalkowski 16% 0,5l
Kultowy likier jajeczny wyprodukowany na bazie naturalnych żółtek kurzych jaj, to połączenie smaku, koloru i zapachu.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Likier to napój spirytusowy o zawartości alkoholu rozpoczynającej się na poziomie 15% objętości. Wachlarz smaków, kolorów i konsystencji likierów jest niezmierzony, ponieważ metody jego produkcji nie są bardzo restrykcyjne: można poddawać właściwie dowolne składniki botaniczne i produkty spożywcze maceracji w alkoholu, ale także przeprowadzać destylację samych składników w celu uzyskania dodawanych później do alkoholu olejków eterycznych i esencji zapachowych. Można korzystać z barwników spożywczych, naturalnych aromatów i dodatków smakowych, co czyni tę grupę napojów olbrzymim światem do zbadania na własnym podniebieniu. Tym, co łączy wszystkie likiery, jest dość wysoka zawartość cukru, ustalona w międzynarodowej definicji. W zależności od typu (z natury gorzkie bitters czy też wiśniówki i czereśniówki na bazie spirytusu owocowego mają tę granicę ustaloną niżej) minimalna ilość cukru w litrze finalnego trunku waha się od 70 do 100 gramów.