Producent
- Armand de Brignac (3)
- Bollinger (1)
- Brimoncourt (1)
- Canard Duchene (6)
- Cattier (2)
- Champagne Bernard Remy (3)
- Champagne Lacombe (1)
- Drappier (5)
- Jackowiak-Rondeau (2)
- JM. Gobillard & Fils (3)
- Krug (6)
- Lallier (1)
- Laurent Perier (1)
- Louis Roederer (9)
- Moet & Chandon (25)
- Mumm (9)
- Perrier-Jouet (4)
- Piper-Heidsieck (5)
- Ruinart (2)
- Taittinger (4)
- Veuve Clicquot (12)
Cena
-
od
do
Szampan Taittinger Brut Reserve 0,75l
Tattinger to jednej z najbardziej popularnych szampanów na amerykańskim rynku, gdzie potocznie nazywany jest 'francuzką'.
Szampan leżakuje w piwnicach minimum 3 lata. Powstał z połączenia trzech szczepów winogron, dzięki czemu zyskał niezwykle złożony owocowy aromat, w którym dominują akcenty dojrzałych brzoskwiń i kwiatów akacji. W smaku wyczuwalne są nuty owocowe i miodowe, a całość doskonale uzupełnia orzeźwiająca kwasowość.
Dzięki uniwersalnemu charakterowi Tattinger z łatwością zjednuje sobie nowych miłośników.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Szampan Taittinger Brut Reserve 0,75l + 2 kieliszki i metaliczne pudełko
Tattinger to jeden z najbardziej popularnych szampanów na amerykańskim rynku, gdzie potocznie nazywany jest 'francuzką'.
Dostępność: dostępny
Szampan Taittinger Brut Reserve 0,375 l
Tattinger to jednej z najbardziej popularnych szampanów na amerykańskim rynku, gdzie potocznie nazywany jest 'Francuzką'.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Szampan Taittinger Brut Reserve Magnum 1,5l
Tattinger to jednej z najbardziej popularnych szampanów na amerykańskim rynku, gdzie potocznie nazywany jest 'Francuzką'.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Szampan Georges Lacombe Grande Cuvee Brut AOC Champagne 12,5% 0,75l
Wybitna mieszanka win z francuskiej winnicy Lacombe. Trunek powstaje z kupażu 75% win rocznych oraz 25% win z rezerw.
Dostępność: Oczekujemy na dostawę
Różowy szampan, znany także jako szampan rosé, jest wyjątkową formą musującego wina, która uzyskuje swój kolor poprzez krótki kontakt moszczu winogronowego z czerwonymi skórkami winogron, lub przez dodanie niewielkiej ilości czerwonego wina do białego szampana. Szampany rosé charakteryzują się zazwyczaj intensywniejszymi smakami owoców czerwonych jak truskawki, maliny czy czerwone porzeczki i są cenione za swoją elegancję, świeżość oraz finezyjne bąbelki. Idealnie nadają się jako aperitif, ale również świetnie komponują się z szeroką gamą potraw.