

Producent
-
Alvaro Domecq (2)
-
Ararat (12)
-
Asbach Uralt (7)
-
Bodegas J. Ferris M. (5)
-
Bodegas Rey Fernando de Castilla (1)
-
Bodegas Torres (4)
-
Chantré (1)
-
Dębowa Polska (1)
-
GONZÁLEZ BYASS (1)
-
INNY (11)
-
Koya (2)
-
LEPANTO (1)
-
Metaxa (8)
-
Osborne (5)
-
Pisco Capel (3)
-
Pliska Brandy (2)
-
St-Remy (2)
-
Stock Spirits (4)
-
Teichenné (1)
-
Tessendier & Fils (1)
-
Vecchia Romagna (2)
-
Villa Zarri (4)
Cena
-
od
do
Brandy Stock 84 38% 1l

Stock 84 jest jedną z najchętniej kupowanych brandy na świecie.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Brandy Stock 84 Original 0,7l

Stock 84 jest jedną z najchętniej kupowanych brandy na świecie. Znana i ceniona od ponad stu dwudziestu lat, również w Polsce cieszy się niesłabnącą popularnością. W zestawie z dwiema szklankami.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Brandy Stock XO 0,7l

Brandy produkowane pod okiem najlepszych specjalistów rodem z włoskiego Triestu. Charakteryzuje się wyrafinowanym smakiem i wspaniałym kolorem, będącym efektem wieloletniego leżakowania w specjalnych dębowych beczkach.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Brandy Stock XO 40% 0,7l + 2 szklanki

Brandy produkowane pod okiem najlepszych specjalistów rodem z włoskiego Triestu. Charakteryzuje się wyrafinowanym profilem i wspaniałym kolorem, będącym efektem wieloletniego leżakowania w specjalnych palonych dębowych beczkach.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 48h
Brandy jest dużą rodziną alkoholi produkowanych w różnych regionach świata na bazie destylatów winnych. W zależności od regionu metody jej produkcji mogą się różnić, jednak Unia Europejska gwarantuje, że pod nazwą tą kryje się zawsze trunek o minimalnej zawartości alkoholu w wysokości 36% objętości, którego smak wynika z rodzaju wykorzystanego surowca, zastosowanych metod destylacji i obowiązkowego starzenia w drewnianych beczkach. Jej międzynarodowa nazwa pochodzi od pierwotnej, średniowiecznej metody destylacji wina w prostym alembiku, pod którym dosłownie płonął ogień (od holenderskiego branndewijn, czyli dosłownie podpalone wino), a spolszczone określenie, dziś niemal zapomniane, jednak niegdyś bardzo popularne, to wypalanka. Jej szczególnie rozpoznawalne przykłady to chociażby hiszpańska brandy de Jerez, dojrzewająca w systemie Solera, brandy armeńska, a także produkowana w Grecji na bazie wina doprawionego ziołami Metaxa czy niemiecka Weinbrand.
