Tequila Anejo leżakuje od 2 do 3 lat w dębowych beczkach, których drewno nadaje trunkowi charakterystyczną barwę (od żółtej do brunatnej). Rodzaj beczki ma istotny wpływ na aromat i kolor, a przede wszystkim na finisz. Dzięki procesowi leżakowania tequila zyskuje delikatniejszy, bardziej złożony i przyjemniejszy dla podniebienia smak.
Tequila Don Julio Anejo 1942 1,75l edycja limitowana
Limitowana edycja fenomenalnej tequili Don Julio, produkowanej w niewielkich ilościach w 100% z niebieskiej agawy i starzonej przez minimum 30 miesięcy.
Dostępność: dostępny
Realizujemy: ok. 24h
Tequila Don Julio Real Anejo 38% 0,75l w obrotowym pudełku
Wyjątkowa edycja tequili, która została wyprodukowana ze starannie wybranego destylatu, powstałego z najlepszej jakości agawy.
Dostępność: Oczekujemy na dostawę